home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Szomorú voltam
2012.07.04.
LXVII. évf. 27. szám

Régen történt. Ovis voltam. Az egyik barátnőmmel összevesztem. Nem ugyanazt akartuk játszani. Ő babázni akart, én pedig legózni. Búsan mentem haza. Anyu azt mondta, hogy meglátom, holnap már megint jó barátnők leszünk.Másnap úgy is lett. Megegyeztünk abban, hogy mit is játsszunk.(Szakáll Edina)...

Régen történt. Ovis voltam. Az egyik barátnőmmel összevesztem. Nem ugyanazt akartuk játszani. Ő babázni akart, én pedig legózni. Búsan mentem haza. Anyu azt mondta, hogy meglátom, holnap már megint jó barátnők leszünk.
Másnap úgy is lett. Megegyeztünk abban, hogy mit is játsszunk.
(Szakáll Edina)
A nyári szünetben történt. Elpusztult a kilencéves belga juhászkutyánk, Bajka. Nagyon jó házőrző volt. Szerettem vele játszani. De sokszor ravaszkodott is. Amikor apukám kint hagyta a papucsát, ő szétcincálta.
Anyukám vigasztalt meg úgy, hogy megdajkált.
(Ökrös Kyra)
Nagyon régen történt az esemény.
Úgy kezdődött, hogy a barátomnál voltunk, és fociztunk. A másik csapat adott egy gólt. Erre a barátom megmérgesedett. Azt mondta nekem, hogy egy picit sem tudok focizni! Erre én nagyon megsértődtem, elszomorodtam.
Amikor hazaértünk, elmeséltem anyukámnak. Ő egy csodaszót mondott, amivel megvigasztalt és újra boldog lettem.
(Spasić Nikola)
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..