home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Szólj, síp, szólj! Népzenei vetélkedő
2021.05.11.
LXXVI. évf. 18. szám
Szólj, síp, szólj! Népzenei vetélkedő

2021-ben, a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének népzenei szakosztálya és az Újvidéki Rádió harminchatodik alkalommal hirdeti meg az általános iskolások népzenei vetélkedőjétismét rendhagyó módon – részben visszatérve a kezdetekhez.

A felvételek beérkezését követően a bírálóbizottság meghozza döntését, és a 2 év online vetélkedőinek legjobbjai ősszel egy gálaműsor keretében mutatkoznak be. Az ott készített hangfelvétel azután hozzáférhetővé válik bárki számára, és az Újvidéki Rádió különböző műsoraiban be is mutatja az előadókat is.
Több, mint három évtizeddel ezelőtt is így indult a vetélkedő, azzal a különbséggel, hogy akkor magnókazettákon küldték be a felvételeket a versenyzők. 
Reméljük, hogy hamarosan újra megrendezésre kerülhet a Szólj, síp, szólj! népzenei vetélkedő a megszokott formában, immár az Újvidéki Rádió új épületében. A versenyzőknek és a felkészítőknek sikeres felkészülést kívánunk, a mihamarabbi találkozásban bízva!

! Ettől az évtől kezdve Google-űrlap formájában várjuk a benevezéseket. Az űrlap a következő linken elérhető:   https://forms.gle/3gRVizpUEg5tjedr9

 

A jelentkezők különböző kategóriákban és korcsoportokban versenyezhetnek, és ezúttal ismét online formában várjuk a népzenei összeállításokat.
– Legfeljebb 3 perces összeállítást rögzítsenek okostelefonnal. Ezt a videót töltsék fel az erre kialakított mezőbe, a Google-űrlapban.
Kizárólag abban az esetben, ha probléma lépne fel az űrlap kitöltésekor, a megszokott módon küldjék el e-mailben a benevezést, vagy keressenek bátran a lap alján említett elérhetőségek egyikén.

Az e-mailben küldött benevezések alkalmával az e-mail tárgya: 

 Szólj, síp, szólj_TELEPÜLÉS_
A levélben kérjük írják meg:
– a fellépő(k) nevét és korosztályát,
– az egyesület nevét, a települést,
–  a felkészítő(k) nevét, illetve
– a felkészítő(k) elérhetőségét (telefonszám és e-mail-cím).

A jelentkezési űrlap a VMPE oldalán is elérhető.
(Probléma esetén a levélhez ne feledjék el csatolni a rögzített videófelvételt, tehát kép és hang együtt!)
Amennyiben az űrlap sikeresen kitöltésre került, NEM kell e-mailben is benevezni! )

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ, illetve a FELVÉTELEK BEKÜLDÉSÉNEK HATÁRIDEJE:  2021. május 30.

A nevezésekkel kapcsolatos kérdésekért és infomációkért keressenek bátran ezen az e-mail-címen: szoljsip35@gmail.com
vagy a következő telefonszámon: 064-81-95-216, Szabó Gabriella.

Felhívás szövege .pdf

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..