home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Szolidaritási előfizetés a Kárpáti Igaz Szóra
2022.06.13.
LXXVII. évf. 23. szám
Szolidaritási előfizetés a Kárpáti Igaz Szóra

A 102 éves Kárpáti Igaz Szó, Kárpátalja legnagyobb múltra visszatekintő magyar lapja szolidaritási előfizetést hirdet elsősorban az anyaországban és a külhoni magyar régiókban élők számára, annak érdekében, hogy pótolni tudja a háború miatti bevételkiesést, és szülőföldükön tarthassa elhivatott kollégáit.

Az utóbbi években számos új kezdeményezéssel — podcastokkal, videós tartalmakkal, valamint Kárpátalján egyedülállóan saját mobilappliákcióval — jelentkezett a lap. A szerkesztőség a háború ellenére is működik, az újság nyomtatása nem állt le, a KISZó online felületén pedig megduplázták a hírek, információk számát.

Az elhúzódó harcok negatív hatásait ők is megtapasztalják: rohamosan nő a papír ára, a nyomdaköltségek 30–40 százalékkal emelkedtek, Kárpátaljáról csaknem 20 000 magyar menekült el, ami az olvasók számának a csökkenésével is jár.

A lap által meghirdetett szolidaritási akció keretében bárki segíthet a nehéz időszakot megélő szerkesztőségen. A szerkesztőségeknek, cégeknek, vállalkozásoknak 30 000 forint, a magánszemélyeknek 20 000 forint az évi szolidaritási előfizetés.

„Cserébe szerkesztőségünk személyre szabott e-mailben heti rendszerességgel tájékoztatja önt legújabb digitális (podcast, videó) tartalmainkról, eljuttatjuk nyomtatott lapszámunk elektronikus változatát PDF-formátumban, hozzáférést biztosítunk új és egyedi KISZó-applikációnk használatához. Igény esetén pedig a nyomtatott újságunkat is rendszeresen elpostázzuk a megadott címre” — áll a lap internetes portálján megjelent közleményben.

Az előfizetés részleteiről az érdeklődők az ITT található kérdőív kitöltése után értesülhetnek, emellett a KISZó Facebook-oldalán is hagyhatnak üzenetet, valamint a szerkesztőség e-mail-címén is érdeklődhetnek: igazikiszo@gmail.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..