home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Színvonalas torna a Tisza-parton
(T. T.)
2013.08.21.
LXVIII. évf. 34. szám
Színvonalas torna a Tisza-parton

A magyarkanizsai strandon tartották meg a szerbiai VIP Beach Volley Liga idei sorozatának hetedik fordulóját. A női tornára húsz, a férfi versenyre harminc páros nevezett be, s három napon át küzdöttek a minél jobb helyezésért.

A női döntőben a belgrádi Nataša Ševarika, Nina Škarić páros ötjátszmás, maratoni meccsen 3:2-re (11:7, 11:6, 10:12, 13:15, 11:5) verte a Bojana Jovičić, Milena Matić kettőst. A végső győztesek az első két játszmát megnyerték, majd Jovičić és Matić egyenlítettek, de az ötödik játszmában kidomborodott az összesítettben vezető páros előnye, és megérdemelten végeztek az élen. A férfiak döntője sokkal egyoldalúbb mérkőzést hozott, a zsinórban tizedszer döntős, tavalyi bajnok újvidéki Siniša Antonić, Marko Galešev duó ugyanis 3:0 (18:16, 11:7, 11:9) arányú győzelmet aratott a Tatić, Simeunović páros ellen. A döntőt Belgrádban tartják augusztus 28-ától 31-éig. A magyarkanizsai verseny érdekessége az volt, hogy az Európai Röplabdaszövetséggel (CEV) folytatott megbeszélések alapján a játszmák 11 pontig tartottak. A strandröplabda-forduló három napja alatt Magyarkanizsán is megszervezték a VIP Beach Masters röplabdaiskolát, amelyen Vladimir Grbić, a Szerbiai Röplabdaszövetség alelnöke az általános iskolás gyerekekkel igyekezett megszerettetni a röplabdát.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..