home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Színvonalas gyermekhét Muzslyán
Borbély Tivadar
2016.10.11.
LXXI. évf. 40. szám
Színvonalas gyermekhét Muzslyán

A Nem kellenek a gondok, játszani akarok! mottóval fémjelzett hagyományos gyermekhét keretében a muzslyai Szervó Mihály Általános Iskola mindkét épületében és a Hófehérke Óvodában sokrétű programmal kedveskedtek a gyerekeknek.

Az iskola tanulói a hét folyamán háziállat-kiállítást, a sportolás népszerűsítését szorgalmazó aktivitásokat, kézimunka-foglalkozást, játszóházat és egy érdekes irodalmi-zenés délutánt szerveztek, melynek keretében bemutatkozott a budapesti TáncReakció zenekar és Csík Mónika költőnő. Ezenkívül volt még karaokeshow, tudásfelmérő, egészséges életmódot népszerűsítő esemény, színházlátogatás és egy újvidéki kirándulás is, melyet a Magyar Nemzeti Tanács támogatott.

Az óvoda növendékei — a többi közt — meglátogatták a nagybecskereki Kolibri óvodában a társaikat, ajándékkal kedveskedtek a csoportba járó barátaiknak, ellátogattak a nagybecskereki Nemzeti Múzeumba, valamint a Nyílt ajtók elnevezésű esemény keretében a gyerekek — a szülők, nagyszülők és nevelőnők segítségével — tartalmas műhelymunkában vehettek részt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..