home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Szinte minden marad a régiben
Pannon RTV
2021.12.01.
LXXVI. évf. 48. szám
Szinte minden marad a régiben

A szerbiai válságstáb döntött: nem kezdődik korábban a téli szünet, nem terjesztik ki a védettségi igazolások használatát, csak a dél-afrikai államokból érkezők beutazását korlátozzák az új koronavírus-variáns miatt.

Ülésezett a szerbiai válságstáb, nem hozták előre a téli szünetet. Döntésük értelmében, változatlan marad az iskolai naptár: a szerbiai intézményekben december 31-éig tart a tanítás. A vajdasági iskolákban egy héttel korábban, karácsony előtt mennek szünetre a gyerekek.

Az omikron variáns megjelenése kapcsán sincs lényeges szigorítás: egyedül a dél-afrikai országokból való beutazást korlátozták.

A védettségi igazolások kiterjesztésével kapcsolatban sem határoztak. Mint mondták, a csökkenő számok nem indokolnak újabb intézkedéseket.

Fotó: TANJUG/ JADRANKA ILIC/ nr

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..