home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Színekkel a gyógyulásért
(TI)
2016.03.07.
LXXI. évf. 9. szám
Színekkel a gyógyulásért

A Vajdasági Ifjúsági Fórum aktivistái felújították a Szabadkai Közkórház gyermeksebészeti osztályát — az adomány értéke 100 000 dinár.

A VIFÓ és a Madlen Club közös szervezésében tartják meg a Save The Kids elnevezésű jótékonysági rendezvénysorozatot. Az előző akció keretében a Smile Nagycsaládos-egyesület részesült támogatásban. A legutóbbi jótékonysági rendezvény egy január végi buli volt, melynek bevételét a Szabadkai Közkórház gyermeksebészeti osztályának felújítására fordították — mondta Nagy Norbert, a VIFÓ tagja, a jótékonysági rendezvény fő szervezője. A belépőjegyekből 98 000 dinárt sikerült összegyűjteni, ehhez néhány adakozó további 2000 dinárral járult hozzá, úgyhogy végül összesen 100 000 dinárt költhettek el a gyermeksebészeti osztály szebbé tételére.

A VIFÓ-tagok és a hozzájuk csatlakozó önkéntesek egy hét alatt teljesen felújították az osztályt: három szobát újrafestettek, és rajzok is kerültek a falakra. Vásároltak egy ebédlőasztalt is, illetve tíz széket. Ezenkívül három irodai széket és hat puffot is adományoztak, továbbá felújították a már meglévő szekrényeket is.

A Save The Kids jótékonysági sorozat folytatódik, a következő rendezvény a jubileumi tizedik lesz — tudtuk meg Nagy Norberttől.

A gyermeksebészeti osztály és a kis páciensek nevében dr. Csákány Károly gyermeksebész mondott köszönetet. Szerinte ez egy hatalmas segítség, melyre eddig még nem volt példa. Mint mondta, ha valóban igaz, hogy a színek gyógyítanak, akkor ez az osztály most már olyan szép, hogy az orvosokra talán már nem is lesz szükség.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..