home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Szigorúbb járványügyi ellenőrzés az ünnepek alatt
Szerbiai RTV
2021.04.29.
LXXVI. évf. 17. szám
Szigorúbb járványügyi ellenőrzés az ünnepek alatt

Szigorúbban ellenőrzik majd a járványügyi előírások betartását az ünnepek alatt - nyilatkozta Branislav Tiodorović epidemiológus, a köztársasági válságstáb tagja.

A szerbiai köztévé vendégeként kiemelte, az elkövetkező napokban se feledkezzünk el a maszkviselésről és a távolságtartásról. Hozzátette, az oltakozás folyamatos, jó lenne, ha minél rövidebb idő alatt minél többen szereznének ilyen jellegű védettséget. 

Az idősek vakcinációja jól halad, a 65 és 74 év közöttiek 60 százaléka már felvette a védőoltást, a 75 évnél idősebbek 50 százaléka, a munkaképes korosztálynak pedig a 30 százaléka oltott. Most a fiatalokra koncentrálnak majd, hiszen közülük alig 17 százalék lett beoltva - tette hozzá Tiodorović. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..