home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Szerződésaláírás a civil szervezetek képviselőivel
2023.06.06.
LXXVIII. évf. 22. szám
Szerződésaláírás a civil szervezetek képviselőivel

A magyarkanizsai városházán aláírták a támogatási szerződéseket a civil szervezetek képviselőivel, ugyanis az önkormányzat idén is támogatja ezek munkáját. 

Az idei évben a civil szervezeteknek szánt támogatás keretösszege Magyarkanizsa községben 16 millió dinár, ami mintegy 30 százalékkal több, mint a tavalyi évben. Ennek köszönhetően 48 civil szervezetet részesítettek támogatásban, amelyek között vannak községi szintű, ernyőszervezetnek minősülők is, amelyek jóval nagyobb forrásból gazdálkodhatnak. Ilyen például az Agrárunió, a Vállalkozók Egyesülete, a Tűzoltó Szövetség.  


Fotó: Németh Ernő

–A civil szervezetek aktivitásai minden évben hozzájárulnak ahhoz, hogy akár a községi programok vagy a szakmai tevekénységek minél sokrétűbbek legyenek, s az élet majdnem minden területére kiterjedjenek. A környezetvédő szervezeteken át az ifjúsági szervezetekig, a kultúregyesületekig, a szakmai mezőgazdasági szervezetekig nagyon széleskörű a támogatási paletta. Úgy gondolom, hogy a támogatásoknak köszönhetően a 2023-as évben is a nagyon változatos és tartalmas lesz a rendezvénykínálat – mondta Fejsztámer Róbert polgármester.

Forrás: Magyarkanizsa önkormányzatának sajtószolgálata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..