home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Szeretetnap
(—)
2014.08.13.
LXIX. évf. 33. szám
Szeretetnap

Augusztus első szombatján Csantavéren jótékonysági gyermeknapot tartottak.

Az egész napos rendezvényen a többi között állatsimogató, ügyességi játék, vetélkedő, arcfestés, kézműves-foglalkozások, valamint üdítő és finom falatok várták a gyerkőcöket. A vidám eseményre egy-egy feleslegessé vált tanszer (füzet, tolltartó, vonalzó, körző, iskolatáska stb.) volt a belépő.

A gyermeknap remek hangulatú pillanatait Szabó Attila képriportjával igyekezett megörökíteni. A Csantavér helyi közössége és a Caritas szeretetszolgálat helyi szervezete által létrehívott rendezvény sikerét mutatja az is, hogy az összegyűlt tanszerekből a szervezők tizenöt szegénysorban élő gyermek teljes tanévkezdő csomagját össze tudják állítani, és további tíz diáknak könnyítik meg az iskolakezdést egy-egy csomaggal.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..