home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Szerb-magyar belügyminiszteri találkozó
2023.10.31.
LXXVIII. évf. 43. szám
Szerb-magyar belügyminiszteri találkozó

Október 30-án szerb–magyar belügyminiszteri találkozót tartottak a Horgos–Röszke határátkelőhelyen, amelyen Bratislav Gašić és Pintér Sándor a migráció elleni közös fellépésről is egyeztetett.

Javaslatot fogadtak el arról, hogy közös munkacsoportot hoznak létre a két belügyi tárca részvételével a migráció hatékonyabb kezelésére. A szerb belügyminisztérium képviselői javaslatot terjesztettek elő az árunak és a személygépjárműveknek a határon való gyorsabb áthaladása érdekében, továbbá a Budapest-Belgrád vasútvonalon majdan közlekedő vonatok vám- és útlevél ellenőrzésére vonatkozóan is.

A találkozó után a magyar rendőrök szerb kollégáiknak bemutatták az automatikus útlevél-ellenőrzési rendszert is.

Forrás: Pannon RTV

Fotó: Szerbia Belügyminisztériuma

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..