home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Szeptemberi koncert
KEIPER Kornélia
2012.10.03.
LXVII. évf. 40. szám
Szeptemberi koncert

Szeptember a tanévkezdés hónapja, amikor a nyári lazulást felváltják a napi kötelezettségek

Egy remek ötlettől vezérelve ft. Utcai Róbert atya már évek óta tanévkezdő keresztény könnyűzenei koncerttel lepi meg a csantavéri diákokat, szüleiket és minden érdeklődőt. Akárcsak az előző években, az idén is nagyszámú, lelkes közönség dúdolta az ismert dalokat. A mintegy másfél órás koncert a gyerekek és fiatalok régi ismerősének, a szabadkai Ébredés zenekarnak a közreműködésével kezdődött. Senki sem kímélte se a hangszálait, se a lábát, a közönség egykettőre táncra perdült, és még ráadásdalokat is kért. 
Nagyon jó hangulatban telt el az este, és az atya tűzijátékkal kedveskedett a részvevőknek. Az eseményre más településekről is érkeztek vendégek. Sokan a Fáklya KIE egyéb rendezvényeiről ismerik egymást, és a tanévnyitó koncert nagyszerű alkalom volt az újbóli találkozásra.
A kiváló hangulatról a felvételek is tanúskodnak.
 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..