home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Szeptemberben becsöngetnek a Főmenü konyhájában is
MTVA
2022.08.31.
LXXVII. évf. 35. szám
Szeptemberben becsöngetnek a Főmenü konyhájában is

A legjobb hazai alapanyagokkal, szezonális kedvencekkel, ünnepi újdonságokkal és szakértő vendégekkel tér vissza a képernyőre a Duna gasztroműsora, a Főmenü. A harmadik évad első epizódja szeptember 3-án, szombaton 17 órakor debütál, az iskolakezdés alkalmából Széll Tamás és Böröcz Zsófia izgalmas uzsonnaötleteivel.

Egészséges harapnivalókkal nyílik meg a Főmenü következő évada. Szeptember az iskolakezdés hónapja, ezért néhány olyan útravaló finomságot állít össze a két műsorvezető - Széll Tamás Michelin-csillagos séf és Böröcz Zsófia gasztromentor -, amelyek nemcsak táplálók, hanem ízükben és kinézetükben is feldobják a két tanóra közötti szünetet. Sőt, a szülők tippeket kaphatnak arra is, hogyan tudják környezetbarát módon elcsomagolni az uzsonnát gyermeküknek. 

A Duna heti rendszerességgel jelentkező gasztroműsorának formátuma változatlan lesz: az évszakokra jellemző, magyar alapanyagokból készült ételek várják majd a nézőket, majd a három fogás után az aktuális téma szakértője érkezik az adásba. A műsorvezetők azt ígérik, az új évadban minden eddiginél változatosabb lesz a meghívott szakemberek köre.

A séfek által kipróbált, otthon elkészíthető recepteken túl további konyhai praktikákat is lehet tanulni az epizódokból – műsormegszakítás és reklám nélkül. A harmadik évad részei ingyenesen újranézhetőek lesznek a Médiaklikken, ahol megtalálhatóak a Főmenü korábbi adásai is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..