home 2024. április 30., Katalin napja
Online előfizetés
Szent Pál apostol napja a Paulinumban
(—)
2015.01.28.
LXX. évf. 4. szám
Szent Pál apostol napja a Paulinumban

Szent Pál apostol napját ünnepelték a szabadkai Paulinum Gimnázium és Kollégium diákjai.

Az ünnepi szentmisén rangos egyházi elismerést adtak át Kern Imrének, az Infrastrukturális és Építésügyi Minisztérium államtitkárának. A Vatikán egyik legmagasabb, világi személyeknek járó elismerésével köszönték meg az államtitkárnak, hogy támogatja a Paulinum és az egyház működését.

Szent Pál apostol megtérésének napját a gimnazisták szentmisével ünnepelték, melyet Miocs József atya, az intézmény igazgatója, valamint Pénzes János szabadkai megyepüspök celebrált.

A gimnazistákkal együtt ünnepelt Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség és a tartományi képviselőház elnöke, valamint Maglai Jenő, Szabadka polgármestere is.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..