home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Szent Flórián napját ünnepelték a muzslyai tűzoltók
Kónya-Kovács Otília
2016.05.05.
LXXI. évf. 18. szám
Szent Flórián napját ünnepelték a muzslyai tűzoltók

A muzslyai Önkéntes Tűzoltó Testület tagjai a tűzoltóság védőszentjének ünnepén, Szent Flórián napján (május 4-én) a késő délutáni órákban gyülekeztek a tűzoltólaktanya előtt, ahonnan felvonulva mentek a Szűz Mária Szent Neve-templomba, ahol az élő és holt tagjaik tiszteletére, emlékére szolgáltattak szentmisét.

A tűzoltók hamarosan megkezdik a felkészüléseket az előttük álló versenyekre, a községi, illetve a körzeti megmérettetésre.

A közelmúltban új tagokat vettek fel soraikba, akik vizsgát tettek, ugyanakkor minden évben megszervezik a tiszti vizsgákat is, erre ugyancsak hamarosan sor kerül.

Mint minden évben toborozást szerveznek, bemutatkoznak a Hófehérke óvodában, illetve a Szervó Mihály Általános Iskolában. Egy-egy ilyen bemutató után a gyerekek közül többen is betagosodnak hozzájuk, és aktívan kiveszik részüket a munkából.

A muzslyai tűzoltók már készülődnek az aratási idényre, olyankor állandó ügyeletet tartanak, valamint ellenőrzik az aratásban részvevő gépezeteket, tűzoltópalackokat.









Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..