home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
„Széles a Balaton vize”
Az MTI anyaga alapján
2014.06.11.
LXIX. évf. 24. szám
„Széles a Balaton vize”

Balatoni Nyár a közmédiában — Június 16-ától, hétfőtől ismét látható az M1-en és a Duna World-ön a Révfülöpről jelentkező Balatoni Nyár. A szerkesztők elképzelése szerint külhoni anyagok is rendre helyet kapnak a műsorfolyamban.


Fotó: MTI/Bruzák Noemi

Az immár negyedik éve jelentkező Balatoni Nyár betölti azt a szerepet, amit szántunk neki — mondta Szabó László Zsolt, az MTVA megbízott vezérigazgatója. a Magyar Televízió Zrt. (MTV) és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap budapesti sajtótájékoztatóján. — A szakemberek szerint a műsor jelentős szerepet játszott abban, hogy az elmúlt három-négy évben fellendült a Balaton környéki turizmus.”

A Balatoni Nyár a jól bevált módszerekkel és helyszínen készül. Idén kilenc műsorvezető tölti be a házigazda szerepét. Novodomszky Évát, Rátonyi Krisztinát, Tóth Tamást, Kautzky Armandot és Harsányi Leventét a nézők már korábban is láthatták; Osvárt Andrea, Huszárik Kata, Varga Edit, illetve Bősze Ádám frissen csatlakozik a csapathoz. A közmédia saját gyártású műsorát augusztus 17-éig sugározzák.


Fotó: MTI/Bruzák Noemi

A Balatoni Nyár kilenc új állandó rovattal bővül. Bemutatja a balatoni régió eseményeit, emellett szervesen kapcsolódik a labdarúgó-világbajnoksághoz, valamint a vízilabda Európa-bajnoksághoz. Lesz gazdarovata, s három műsorrész is foglalkozik a foci vb-vel (drukkerkocsma véleményekkel, tippekkel). Nagy teret szentelnek a gasztronómiának, a nyereményjátékoknak, lesz infóblokk, múltbeli visszatekintő, Balaton-parti települések bemutatkozása, híres emberek balatoni élménybeszámolói, valamint horgászmaraton is. Utóbbi egy éjjel-nappali horgászverseny lesz a révfülöpi móló mellett.

Révfülöp a műsor központja, de a Balaton partjáról az ország egész területére és a határon túlra is kitekintünk — tájékoztatja a nézőket Fábián Barna felelős szerkesztő, aki erdélyi felmenőkkel rendelkezik. — Külhoni anyagokra is számítunk, olyan opusokra, amelyek a felhőtlen vakációhoz és a vízhez kötődnek.”

A Balatoni Nyárnak saját Facebook-oldala van, lehet chatelni a műsorvezetőkkel. Az adásokat a Duna World délután teljes egészében megismétli.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..