home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Szandihoz kötődik Vágó Bernadett egy emlékezetes rekordja
MTVA
2022.03.22.
LXXVII. évf. 11. szám
Szandihoz kötődik Vágó Bernadett egy emlékezetes rekordja

Minden a boldogság körül forgott a Magyarország, szeretlek! legutóbbi vasárnapi adásában. A szerelmes dalokat, születésnapi ünneplés is kiegészítette, a pirosak csapatkapitánya pedig olyan történetet is megosztott Szandi kapcsán, amelyen az énekesnő is meglepődött.

Az ENSZ közgyűlése 2012-ben a boldogság nemzetközi világnapjává nyilvánította március 20-át, ehhez igazodva kapott szerepet sok boldog pillanat vasárnap este a Magyarország, szeretlek! című vetélkedőben a Dunán. A piros csapat kapitányát, Vágó Bernadettet ezúttal Hevesi Kriszta pszichológus, Szandi, valamint Kocsis Dénes színész erősítette. A zöldeknél Miller Zoltán csapatkapitányt Kovácsovics Fruzsina énekesnő, Homonnay Zsolt színész és Bogdán Csaba, az Első Emelet együttes alapító tagja, Szandi férje egészítette ki.

A műsorban olyan boldog pillanatokat kellett lerajzolniuk, illetve elmutogatniuk, mint a nyaralás, a randevú, az aranylakodalom, vagy a naplemente. Természetesen a felcsendülő dalok is kapcsolatosak voltak a boldogsággal. Cserháti Zsuzsa klasszikusa a Boldogság, gyere haza vagy a Szerelmes szívek is elhangzott. Saját dalát minden nehezítés ellenére Szandi egyből felismerte és azt is elárulta, nem sokkal e dal megszületése után ismerte meg későbbi férjét.

A boldog pillanatok kapcsán Vágó Bernadett is megosztott a nézőkkel egy gyerekkori történetet. „Szandi minden albuma megvolt, rongyosra hallgattuk dalait a családi nyaralásokon. Szandi kazettáján fejlesztettem ki pár másodperces visszatekerési világrekordomat, mindezt ceruzával, hogy mielőbb meghallgathassam ismét kedvenceimet”.

A születésnapi ünnepléssel színesített adásban a pirosak eredményesebben gyűjtögették a pontokat, majd jött a mindent eldöntő szerencsekerék. Hogy a zöld vagy a piros csapat nyerte meg a játékot, az kiderül a teljes adásból, mely újranézhető a Magyarország, szeretlek! Médiaklikk-oldalán.

Magyarország, szeretlek! – minden vasárnap 19:45-től a Dunán!

A mellékelt fotón Vágó Bernadett, a Hair című musical szereplője beszél a szegedi Reök-palotában tartott közönségtalálkozón.(Szeged, 2010. augusztus 6.)MTI Fotó: Rosta Tibor.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..