home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Szalagavató ünnepséget tartottak Muzslyán
Borbély Tivadar
2020.02.16.
LXXV. évf. 7. szám
Szalagavató ünnepséget tartottak Muzslyán

Muzslyán ötödik alkalommal rendezték meg a nagybecskereki Szathmáry Karolina Leánykollégium és a helybeli Emmausz Fiúkollégium végzős tanulóinak szalagavató ünnepségét.

Az ünnepség előtt szentmisét szolgáltattak a Szűz Mária Szent Neve templomban, mely keretében Kalapis Sztoján atya megáldotta a jelenlevőket és a szalagokat.

A szentmise után a kollégium tornatermében ünnepi műsorra került sor, mely elején a szülőket, nagyszülőket és az egybegyűlteket Halász Angéla, a leánykollégium nevelője és Sztoján atya, a fiúkollégium igazgatója köszöntötték, majd a fiataloknak sikeres pályaválasztást kivántak.

A műsorban elhangzottak Csillag Anita és Móric Dávid búcsúbeszédei is, amelyben a 15 leány és a 13 fiú az eddigi otthonuk, nevelőik és kollégiumtársaik előtt tisztelegtek. Ezt követően a harmadikos diákok is elbúcsúztak végzős társaiktól, végül pedig sor került a szalagok feltűzésére, a pezsgőkoccintásra és a bálozók hagyományos táncára.

Tekintse meg a szerző képes beszámolóját:

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..