home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Szakállas Zsolt tartományi oktatási titkár Szent Száva-napi köszöntője
2023.01.27.
LXXVII. évf. 4. szám
Szakállas Zsolt tartományi oktatási titkár Szent Száva-napi köszöntője

Tisztelt pedagógusok, kedves diákok!

Ezt a napot Szent Szávának ajánljuk, hogy emlékeztessen minket a csodálatos szellemiségére és elévülhetetlen érdemeire. Arról se feledkezzünk el, hogy Sava Nemanjićot a folyamatos haladás és a tudásra való törekvés jellemezte.

Kedves diákok! Szeretnénk, ha egy nagyszerű emberi eszményt követnétek, a törekvését, hogy minél több tudást szerezzetek arról a világról, amelyben élünk. Legyetek ti az első védelmi vonalunk a tudatlanság ellen vívott küzdelemben, és a legjobb ajánlásunk, valamint bizonyítékunk a szerbiai oktatás és nevelés korszerűségének és fontosságának.

Tisztelt pedagógusok! Szeretnénk, ha Szent Száva életműve bátorításul és példaképül szolgálhatna a magasztos küldetésük teljesítésében, hogy a lelkük mindig nyitott legyen a fejlődésre, mindarra, ami felemeli és előreviszi a társadalmunkat – üzente közleményében Szakállas Zsolt, Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi titkár, aki a maga és a titkársága dolgozói nevében is sok sikert kívánt a diákok és a tanügyben dolgozók további munkájához.

Nyitókép: Wikipédia

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..