home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Szabadkán is gyártják a nyugdíjasoknak szánt vitaminokat
Szerbiai RTV
2021.04.06.
LXXVI. évf. 13. szám
Szabadkán is gyártják a nyugdíjasoknak szánt vitaminokat

Szabadkán, a Goodwill Pharma üzemében is gyártják azokat a vitaminokat, amelyeket a szerbiai idősek kapnak majd ajándékba. Aleksandar Vučić államfő sajtótájékoztatón védte meg a magyar illetőségű céggel kötött szerződést.

Mint mondta, egyesek azzal vádolják, hogy "Orbán Viktor emberét" bízta meg a munkával. Ez nem igaz, és egyáltalán nem számít, milyen nemzetiségű emberről van szó, a lényeg, hogy egy jó gyárat működtet - magyarázta Vučić.

Egyúttal hangsúlyozta, nem egy, hanem 9 gyártó bevonására volt szükség az óriási mennyiség biztosításához. A csomag cinket, D3 és C-vitamint tartalmaz, és várhatóan június 10-éig érkezik meg a nyugdíjasokhoz.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..