home 2024. május 08., Mihály napja
Online előfizetés
Szabadkai vívósikerek
(T. T.)
2013.05.29.
LXVIII. évf. 22. szám
Szabadkai vívósikerek

A Spartacus Vívóklub tagjai sikeresen szerepeltek Újvidéken, a szerbiai junior országos bajnokságon. Férfi kardban tizenegy versenyző közül Marko Kljajić arany–, Luka Tikvicki bronzérmet nyert, Martin Nimčević pedig a 6. helyen végzett.

Csapatversenyben a Spartacus férfi csapata csapatbajnoki aranyat nyert. A lányok szintén kiválóan szerepeltek, hiszen az országos csapatbajnoki titulus mellé, egyéniben Katarina Tikvicki ezüst–, Fazekas Mila és Markovity Teodóra pedig bronzérmet nyertek. Külön dicséret illeti Fazekas Milát, aki még a pionír kategóriába tartozik, de merészségével és oroszlánszívével kiharcolta a harmadik helyet idősebb vetélytársai között.

A Spartacus vívói kitűnően szerepeltek a pionír és serdülő országos vívó bajnokságon. A pionírok kategóriájában kardban a Spartacus nyolc versenyzővel állt pástra, akik közül Alvaro Perez de Guznan Prčić (pionírok, B kategória) és Fazekas Mila (pionírok A kategória) az 1., Miona Petra Knežević pedig (pionírok, B kategória) a 2. helyen végzett. Csapatban a fiú pionírok B kategóriájában a szabadkai együttes első ízben szerzett országos csapatbajnoki titulust. A serdülő országos bajnokságon a Spartacus tagjai öt érmet szereztek. Aranyéremmel Luka Tikvicki és Bojana Kljajić, ezüsttel Marko Kljajić és Fazekas Mila, bronzzal pedig Martin Nimčević térhetett haza.

A fiatal vívók sikerei Lazar Jaramazović, a Spartacus és a szerbiai vívóválogatott edzőjének kitartó és odaadó munkájának eredményei.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..