home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Szabadka központjában is tüntetnek a gazdák
Apró József
2022.08.10.
LXXVII. évf. 32. szám
Szabadka központjában is tüntetnek a gazdák

Szerbia több városában is utcára vonultak az elégedetlen termelők, akik úgy érzik, az állam cserben hagyta őket ebben a példátlanul aszályos időben.

A tegnapi újvidéki tiltakozás után ma délelőttől Szabadka belvárosában is hangot adtak nemtetszésüknek, és lezárták a Stossmayer utca egyik oldalát, a tanítóképzőtől a zeneiskoláig. A megszólaltatott gazdák elmondták, hogy nem a forgalom teljes lezárása volt a céljuk, csupán szeretnék felhívni a figyelmet a problémára.

Az alacsony felvásárlási árak mellett a magas üzemanyag- és műtrágyaárak miatt is tiltakoznak. Követeléseiket néhány pontban összefoglalták, és a polgármesterrel szerettek volna beszélni, viszont vajmi kevés sikerrel jártak.

Fényképezte: Apró József

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..