home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Szabadka Város Közlekedésbiztonsági Tanácsának értesítése
2021.08.24.
LXXVI. évf. 33. szám
Szabadka Város Közlekedésbiztonsági Tanácsának értesítése

Szabadka Város Közlekedésbiztonsági Tanácsa a Közlekedésbiztonsági Ügynökséggel együttműködésben 2021. szeptember 27-én 9 óra 30 perctől 14 óráig vezetési gyakorlatot szervez a motorkerékpár- és mopedvezetők részére a kisbajmoki autópiac gyakorlópályáján.

A részvétel feltételei: járművezetői engedély arra a járműre, amellyel a résztvevő a vezetési gyakorlatot végzi, műszakilag megfelelő és regisztrált motorkerékpár vagy moped, védőfelszerelés, aláírt nyilatkozat, amellyel a résztvevő személyes felelősséget vállal a gyakorlat alatt történt esetleges károkért vagy sérülésekért.

A résztvevők a gyakorlaton saját motorkerékpárjukkal vagy mopedjükkel vesznek részt.              

A gyakorlat célcsoportját elsősorban az AM, A1, A2, A jogosítvánnyal rendelkező fiatal vezetők, illetve az autósiskolák azon tanulói, akik már a képzés végén járnak.

A résztvevők maximális száma 15, jelentkezni pedig személyesen lehet a közigazgatási hivatalban, a Városháza 226-os irodájában, 2021. szeptember 15-éig.

Szabadka Város Önkormányzatától a gyakorlat minden résztvevője valamilyen védőfelszerelést kap ajándékba.

Ezúttal felkérjük a médiákat, hogy kísérjék figyelemmel az eseményt, és vegyék ki részüket a közlekedésbiztonság növelését célzó akcióban.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..