home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Szabadka: Július elsején lezárják az aluljárót az új városházánál
2023.06.30.
LXXVIII. évf. 26. szám
Szabadka: Július elsején lezárják az aluljárót az új városházánál

Szabadkán július elsején, szombaton kezdődik a munkálatok második fázisa az új városháza melletti aluljárón, ami azt jelenti, hogy a Belgrád–Budapest gyorsvasút építése miatt az év végéig teljesen szünetel a forgalom ezen a szakaszon.

Egyelőre a meglévő alternatív útvonalak állnak a polgárok rendelkezésére: a Koszovó utca, a Majsai út, a Lošinj utca, a Balkáni utca, és az Újvidéki út, azaz a palicsi kerülőút.

Az ígéretek szerint július 5-re elkészül az az új út, amely összeköti a Lošinj utcát a Zentai úttal, július 20-ra pedig el kellene készülnie a Bajnát utca meghosszabbított szakaszának is.

A Jadrannál és a Majsai hídnál, ideiglenes jelzőlámpák segítik a közlekedést, a Đuro Đaković utcában ideiglenesen megszűnnek egyes gyalogátkelőhelyek és buszmegállók. Július elsejétől üzembe helyezik a nemrégiben felépített gyalogos felüljárót az új városházánál. 

Forrás: subotica.com, Pannon RTV

Fotó: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..