home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Szabad a drukk…
Csermák Zoltán
2016.11.15.
LXXI. évf. 45. szám
Szabad a drukk…

A külhoni magyarság is a ma esti mérkőzés részese lehet — Az év utolsó válogatott labdarúgó-mérkőzését ma este az M4 közvetíti. A külhoni magyarság ezúttal kódolatlanul élvezheti az izgalmasnak ígérkező találkozót.

A Groupama Arénában ma este barátságos mérkőzésen találkozik a svéd és a magyar labdarúgó-válogatott; a két együttes ötévi szünet után mérkőzik ismét egymással. Az est egyben igazi sportünnep is, hiszen Király Gábor, Juhász Roland, Hajnal Tamás és Vanczák Vilmos, – akik sokat tettek a magyar válogatott sikereiért – ezúttal utoljára öltik magukra a címeres mezt. Figyelemreméltó a helytállásuk a nemzeti csapatban: összesen 339-szer lépett pályára hazánk színeiben. Király Gábor 107. alkalommal szerepel a nemzeti 11-ben, s ezzel az eredménnyel sporttörténelmet írt.
A két együttes eddig 44-szer mérkőzött meg, a mérleg a magyarok számára kedvező: 18 magyar és 16 svéd győzelem, továbbá 10 döntetlen.

A szervezők és az itthoni magyar sportközvélemény egyaránt számít a külhoni magyarok biztatására, mivel a Kárpát-medencei focirajongók kódolatlanul nézhetik végig a találkozót!

Adás: m4 18.45


A nyitóképen Király Gábor kapus ünnepel a Magyarország-Norvégia labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés végén a budapesti Groupama Arénában 2015. november 15-én. Magyarország 2-1-re győzött Norvégia ellen, így kettős győzelemmel jutott ki a 2016-os, franciaországi kontinensviadalra. A magyar válogatott 44 év után szerepelhet ismét Európa-bajnokságon (MTI-fotó: Koszticsák Szilárd)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..