home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Stratégiai együttműködési megállapodás Szerbia és Magyarország között
2021.02.17.
LXXVI. évf. 7. szám
Stratégiai együttműködési megállapodás Szerbia és Magyarország között

Hamarosan úgynevezett stratégiai együttműködésről szóló megállapodást köt egymással Szerbia és Magyarország. Ennek aláírói a két ország miniszterelnökei lesznek.

Erről is beszélt a Vajdasági Rádió és Televíziónak adott interjújában Pintér Attila. Magyarország belgrádi nagykövete elmondta, folyamatban van a következő szerb-magyar kormányzati csúcsnak az előkészítése is, amelyen a tervek szerint egy kétoldalú fejlesztési megállapodást is aláírnak. Ezt magyar részről Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, szerb oldalról pedig Jadranka Joksimović EU-integrációs miniszter írná alá - tette hozzá Pintér. A nagykövet aláhúzta: az együttes ülés legfontosabb témái ezúttal is a gazdasági együttműködések lehetőségei lesznek.

Forrás: Vajdasági RTV

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..