home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Sporthét a középiskolában
(T. T.)
2013.10.09.
LXVIII. évf. 41. szám
Sporthét a középiskolában

A 2013/14-es tanévben a középiskolák kötelesek két sporthetet tartani, egyet az első, egyet pedig a második félévben.

A szabadkai Lazar Nešić Vegyészeti-Technológiai Középiskolában szeptember 23-a és 27-e között rendezték meg a sporthetet, melynek keretében az iskola tanulói, valamint vendégeik, a politechnikai középiskola diákjai kispályás labdarúgásban, röplabdában, asztaliteniszben, kosárlabdában mérkőztek meg egymással. De kipróbálhatták a súlylökést, kötélhúzást, távolugrást, valamint a hárompontos dobóversenyt is. Az érdeklődés igen nagy volt a diákok körében, a lányok a röplabdát, a fiúk pedig a labdarúgást részesítették előnyben, s a délelőtti meg a délutáni váltás közötti időszakban jócskán megteltek a sportpályák és a tornaterem. Nagy Varjas Árpád, a vegyészeti-technológiai középiskola tornatanára elmondta, hogy a rendezvény célja a sport népszerűsítése a fiatalok körében, az egészséges életmódra való nevelés, új ismeretségek, barátságok kötése.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..