home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Spartacus—Jagodina 3-0
Tóth Tibor
2017.02.11.
LXXII. évf. 6. szám
Spartacus—Jagodina 3-0

Esélyeshez méltó, sima 3-0-s győzelem arattak a Spartacus röplabdázói a Jagodina felett az I. liga 14. fordulójának tegnap esti találkozóján.

Igor Žakić játékosai a kezdő sípszótól kezdve domináltak és az első játszmát könnyedén, 25-11 arányban nyerték. A második szettben a középmezőnyben helyet foglaló vendégek valamelyest nagyobb ellenállást tanúsítottak, de a 18 szerzett pont csak a szorosabb játszmaeredményhez volt elegendő.

A harmadik játszma közepéig fej-fej mellett haladt a két csapat, majd a Kék Galambok zsinórban hat pontot szereztek, és ezzel a szettet 25-15-re, a mérkőzést pedig 3-0 arányban nyerték meg.

A másik tegnapi mérkőzésen a Kosovska Mitrovica együttese 3-1-re nyert a VGSK ellen.

A nem teljes forduló után a Spartacus 34 ponttal továbbra is a táblázat második helyén áll.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..