home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Somossy Barbara rajong a magyar divattervezőkért
MTVA
2022.03.31.
LXXVII. évf. 13. szám
Somossy Barbara rajong a magyar divattervezőkért

Bár a legtöbbször nőies oldalát láthatjuk a képernyőn, a bőrdzseki és a bakancs a két kedvence a Duna műsorvezetőjének. Somossy Barbara az M2 Petőfi TV STILÓ című stílusmagazinjában mutatta meg ruhatárát.

Különleges eseményekre szívesen kiöltözik, de a hétköznapokban a legtöbbször letisztult, fekete szettekben láthatjuk a Család-barát egyik állandó műsorvezetőjét, Somossy Barbarát. A filmrendezőnek tanuló tévés a Duna délelőtti magazinjában a hazai divat „nagyköveteként” lép elő: az öltözködéssel kapcsolatos témák gyakran megjelennek majd azokban az adásokban, amelyeket ő vezet – ennek kapcsán vendégeskedett az M2 Petőfi TV STILÓ című műsorában, amelyben gardróbjának legszebb darabjai is előkerültek.

 
Fotó: MTI/Kaszner Nikolett /MTVA

„A ruhatáram nagy része egyszerű szabású és színű alapdarabokból áll, amiket szeretek feldobni látványosabb kiegészítőkkel, főként hazai tervezők egyedi kreációival. Szeretem az ékszereket és gyakran viselek hajpántot is. Vonzódom a századfordulós hangulathoz, a polgári, kávéházi öltözködéshez, ezért rajongok a kalapokért és a bőrkesztyűkért is” – fogalmazott Somossy Barbi a stílusmagazin vendégeként, akit a műsorvezető, Decsi Edit arra is megkért, hogy mutassa meg a legnagyobb kedvenceit.

STILÓ – a stílusmagazin, minden hétfőn, 20:44-től az M2 Petőfi TV-n!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..