home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Sokat tanulnak karaktereik által az Almárium sorozatának szereplői
MTVA
2022.03.03.
LXXVII. évf. 9. szám
Sokat tanulnak karaktereik által az Almárium sorozatának szereplői

Az Almárium fikciós rövidfilmsorozata, A Mári szórakoztató módon nyújt értékes segítséget a nyugdíjasokat érintő kihívásokhoz, a többi között az online térben való eligazodáshoz. A péntekenként látható humorral átszőtt epizódokból nemcsak a nézők, hanem még a szereplők is tanulnak.

A sorozat főszereplőjét alakító Mári néni, vagyis Andai Kati színművész mellett rendszeresen találkozhatnak a nézők Erdélyi Marival is. A barátnő, Klári szerepében látható színművész nagyon kedveli a rövidfilmet, élvezi a forgatásokat és örömmel formálja meg karakterét is. A színművész szerint a széria segít eligazodni a hétköznapokban az idősebb korosztálynak.

Olyan hétköznapi témákat vet fel a sorozat, amelyek fontosak a nyugdíjasoknak. Sokat lehet tanulni belőle, például az internetezésről, vagy az okostelefonok használatáról is. Ez nálam is felfedezésre vár, én is most ismerkedem velük.”

https://mediaklikk.hu/almarium-video/video/2022/03/01/a-mari-sorozat-minden-penteken-az-almariumban/

A Dunán minden hétköznap 14:25-től látható Almáriumban péntekenként követhetik a nézők Mári néni életét, a részekhez pedig tanulságos beszélgetések is kapcsolódnak.

A mellékelt fotón Andai Kati Mozsik Imre Irány Hawaii! című darabjának próbáján látható a Szkéné Színházban 2017. március 17-én. A Táp Színház produkcióját Vajdai Vilmos rendezte. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..