home 2024. július 16., Valter napja
Online előfizetés
Sikeresen gazdálkodik a Vajdasági Vizei Közvállalat
2024.07.09.
LXXIX. évf. 27. szám
Sikeresen gazdálkodik a Vajdasági Vizei Közvállalat

Juhász Bálint, a Tartományi Képviselőház elnöke Srđan Kruževićtyel, a Vajdaság Vizei Közvállalat igazgatójával találkozott.

Juhász Bálint és Srđan Kružević a tartomány által alapított közvállalat sikeres gazdálkodását vitatta meg, ami Vajdaság és polgárai számára általános érdek, tekintettel a víznek, mint természeti erőforrásnak a stratégiai fontosságára a mezőgazdaságban, a turizmusban és térségünk egyéb területein.

Kružević igazgató a megbeszélésen ismertette a folyamatban lévő projektumokat, például egy kettős célú öntözőrendszer kiépítését, amelybe 2,2 milliárd dinárt fektetnek be saját forrásból, valamint számos más kezdeményezést is, amelyek befejezése után lehetőség nyílik 140 500 hektár földterület öntözésére.

Juhász Bálint megelégedését fejezte ki, hogy a Vajdaság Vizei és a tartományi parlament által alapított többi vállalat is sikeresen, felelősséggel és lelkiismeretesen végzi a tevékenységét. Hangsúlyozta, hogy a munkájuk során, ahogyan eddig is, partnerre és támogatóra találnak a Tartományi Képviselőházban.

Forrás: Közlemény

Fotó: Ótos András / Tartományi Képviselőház  

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..