home 2024. április 30., Katalin napja
Online előfizetés
Sikeres úszóiskola
Kókai Zsolt
2015.07.15.
LXX. évf. 28. szám
Sikeres úszóiskola

Az adai testnevelő tanárokat tömörítő egyesület az idén is megszervezte az ingyenes úszóiskolát az adai, moholi és törökfalusi gyermekek részére Ada község önkormányzata, a Tartományi Sport- és Ifjúsági Titkárság, valamint az Adica ÜKV és a Sport- és Testnevelési Központ támogatásával.

Az úszóiskolát a gyerekek nagyon élvezték és rendkívül hasznosnak találták. Voltak köztük olyanok is, akik — saját bevallásuk szerint — eleinte egy kicsit féltek a víztől. A gondos foglalkozások alkalmával olyannyira felbátorodtak, hogy a vizsgán már semmiféle nehézséget nem okozott nekik a feladatok teljesítése. A gyermekek közül többen is kiemelték, nagyon örülnek, hogy ezentúl már szüleikkel és testvéreikkel együtt ők is bátrabban ugorhatnak a medencébe.

Az idén mintegy százharminc gyermek jelentkezett az úszóiskolába, és a többségük el is végezte a kéthetes tanfolyamot, mely diplomaosztóval fejeződött be. Az okleveleket Bilicki Zoltán polgármester és Adamović Marko, a községi tanács ifjúsági és sportügyekkel megbízott tagja adta át.




(Az adai önkormányzat felvételei)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..