home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Sikerek sportmászásban
Tóth Tibor
2023.03.07.
LXXVIII. évf. 9. szám
Sikerek sportmászásban

A Spartacus Hegymászósportklub tagjai két versenyen vettek részt a közelmúltban. Újvidéken, a Pannon Liga első fordulójában, melyre a szerbiai sportmászók mellett romániai versenyzők is érkeztek, a tizenkét tagú szabadkai csapatból heten szereztek érmet.

A dobogó legmagasabb fokára Bognár Nóra és Kucsera Tamás állhatott, Medgyesi Ádám és Maksim Purlija 2. helyezést ért el, Mila Ćakić, Damjan Rapić és Tóth Áron pedig bronzérmesek lettek. A szabadkai sportmászók csapata négy érmet nyert Miskolcon a Factory országos és nyílt bajnokságon. A dobogó legfelső fokára Medgyesi Ádám, Raffai Kira és Maksim Purlija állhatott, Bognár Nóra a 2. helyen végzett, Mila Ćakić a 4., Damjan Rapić az 5., Siplika Regina pedig a 6. helyen fejezte be a versenyt.

A Spartacus Hegymászósportklub felvételei

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..