home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Semmelweis: Vajdasági díszbemutató
2024.04.25.
LXXIX. évf. 17. szám
Semmelweis: Vajdasági díszbemutató

A VMSZ és a Vándormozi a Semmelweis-filmet hozza Palicsra! Az „anyák megmentőjeként” emlegetett világhírű magyar orvosról, Semmelweis Ignácról készült filmet tavaly november végén mutatták be Magyarországon – írja dr. Pásztor Bálint, a VMSZ elnöke a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben.

A film díszbemutatója május 8-án, 19.30 órakor lesz Palicson, a Vigadóban. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a +381 24/553-801 telefonszámon (8-15 óra között), illetve az office@vmsz.org.rs e-mail címen lehet.

Dr. Pásztor Bálint a közösségi médiában azt is bejelentette, hogy az elkövetkező hetekben a Semmelweis és a Most vagy soha! című filmet is bemutatják több vajdasági településen. A vetítések helyszínét és időpontját hamarosan közzéteszik.

Forrás: Dr. Pásztor Bálint Facebook-oldala

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..