home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Segítsünk Helénának
2023.09.05.
LXXVIII. évf. 35. szám
Segítsünk Helénának

A Budi Human humanitárius alapítvány pénzösszegeket gyűjt Varga Heléna (2022) temerini lakos számára.

Heléna egészséges és vidám kislány volt, nővérével játszott, bölcsődébe járt, és élvezte a gyerekkorát. Élete 16. hónapjáig úgy fejlődött, mint bármely más gyermek, amikor egyszer csak 4 napon belül elvesztette a járásképességét. A Vajdasági Gyermek- és Ifjúsági Egészségügyi Intézetben hamarosan elvégezték az endokránium és a gerinc mellkasi szakaszának MR-vizsgálatát, amelyből kiderült, hogy a szív és a tüdő közötti mellkasban masszív rosszindulatú daganat van, amely már a gerinc felé haladt, és a gerincoszlopot nyomja. Az intézetben dolgozó orvosok gyors reakciójának köszönhetően Heléna sürgősségi műtéten esett át, a gerincoszlop közelében elhelyezkedő daganat egy részét sikeresen eltávolították, a gerinccsatornából a daganat tömegének maximális csökkentésével, ami megőrizte járásképességét.

A kórszövettani lelet alapján a diagnózis felállításra került: rosszindulatú mellkasi daganat (C76.1 Neoplasma malignum thoracis), neuroblastoma, rosszul differenciált típus. A diagnosztikai eljárások befejezése után kemoterápiát kezdtek a daganat csökkentése érdekében. Eddig 4 ciklust kapott, az MR-vizsgálat után születik meg a döntés a további kezelésről.

Heléna újabb nehéz mellkasi műtétre vár külföldön, hogy minél nagyobb részt eltávolítsanak az elsődleges daganatból, és műtét után kemoterápia, sugárkezelés, csontvelő-transzplantáció és immunterápia vár rá, mindez a neuroblastoma állapotától és progressziójától függ, ezért mindenki segítségére szükség van. Jóakaratú emberek adományára, hogy a kezeléshez szükséges összeg mielőbb összegyűljön.

Kórházi kezelésre, kemoterápiára, sugárterápiára, immunterápiára, csontvelő-transzplantációra, szakorvosi vizsgálatokra és diagnosztikára, gyógyszerekre, útiköltségre és a kezelés alatti szállásköltségre, valamint a kezelés befejezését követő rendszeres ellenőrzésekre van szükség.

Heléna gyógyulásáért! Legyünk emberségesek! Segítsünk Helénának!

SMS küldésével:
Írja be az 1550-at, és küldjön SMS-t a 3030-as számra.

SMS küldésével Svájcból:
Írja be a human1550 számot, és küldjön SMS-t a 455-ös számra.

Fizetés a dináros számlára:
160-6000001725557-74

Devizaszámlára történő fizetéssel:
160-6000001726348-29

IBAN:
RS35160600000172634829

SWIFT/BIC:
DBDBRSBG

Fizetés bankkártyával a linken keresztül:
https://www.budihuman.rs/edonate/1550/helena-varga

PayPal-fiókból történő fizetéssel az alábbi linken keresztül:
https://www.budihuman.rs/paypal/1550/helena-varga

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..