home 2024. május 21., Konstantin napja
Online előfizetés
Sebastian Vettel győzött Mogyoródon!
MTI
2015.07.26.
LXX. évf. 29. szám
Sebastian Vettel győzött Mogyoródon!

A győztes Sebastian Vettel, a Ferrari csapat német pilótája (balról), a második helyezett orosz Danyiil Kvjat (jobbról) és a harmadik helyen végzett ausztrál Daniel Ricciardo, a Red Bull csapat versenyzői a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság 30. Magyar Nagydíjának eredményhirdetésén a mogyoródi Hungaroringen 2015. július 26-án (MTI Fotó: Kovács Tamás)


Sebastian Vettel, a Ferrari német versenyzője átveszi a győztesnek járó serleget Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől. Jobbra Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője (MTI Fotó: Kovács Tamás)


Sebastian Vettel, a Ferrari német versenyzője ünnepel a célban, miután megnyerte a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság 30. Magyar Nagydíját a mogyoródi Hungaroringen 2015. július 26-án (MTI Fotó: Czeglédi Zsolt)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..