home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Rövid, de valamivel erősebb földrengés Dubrovnik térségében
2021.02.25.
LXXVI. évf. 8. szám
Rövid, de valamivel erősebb földrengés Dubrovnik térségében

4,3-as erősségű földrengést regisztráltak az éjjel Bosznia-Hercegovina és Horvátország határán.

4,3-as erősségű földrengést regisztráltak az éjjel Bosznia-Hercegovina és Horvátország határán.

Az Európai-Mediterrán Szeizmológiai Központ jelentése szerint a Richter-skála szerinti 4,3-as erősségű földrengés epicentruma 12 km-re volt Dubrovniktól és 72 km-re Mostartól.

Erős volt, felébresztett bennünket, dübörgés és rezgés volt érezhető - olvasható a helyi hírportálok kommentárjai között.

Szerdán egyébként újabb földrengés volt Petrinja közelében is. A Horvát Szeizmológiai Szolgálat jelentése szerint valamivel 11 óra előtt észlelték, 4,1-es erősségű volt. A földmozgás epicentruma Glinska Poljana település közelében, hat kilométeres mélységben volt. Egy épület része leomlott Petrinja központjában, amely már a korábbi földrengések során megsérült.


Forrás: Tanjug, Szerbiai RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..