home 2024. május 18., Erik napja
Online előfizetés
Ropták a táncot
(T. T.)
2010.05.19.
LXV. évf. 20. szám
Ropták a táncot

A házigazdák és a királyhalmiak közös produkciójaA hajdújárási Lifka Sándor Művelődési Egyesület immár negyedik alkalommal szervezte meg a Népművészeti gyermektalálkozó és kirakodóvásár elnevezésű rendezvényét. A helyi közösség udvarában megtartott rendezvényen a házigazdák Pitypang, Kőris...

A házigazdák és a királyhalmiak közös produkciója

A hajdújárási Lifka Sándor Művelődési Egyesület immár negyedik alkalommal szervezte meg a Népművészeti gyermektalálkozó és kirakodóvásár elnevezésű rendezvényét. A helyi közösség udvarában megtartott rendezvényen a házigazdák Pitypang, Kőris és Boglya tánccsoportja, Fábián Mónika népdalénekes, a ludasi Ludas Matyi ME Koppantó gyermek-tánccsoportja, a királyhalmi Petőfi Sándor ME Pitypang tánccsoportja, a horgosi Bartók Béla Közművelődési Egyesület Ficánka és Cibere táncegyüttese, valamint a kispiaci Jókai ME Göncöl és Árvalányhaj táncegyüttese mutatkozott be a szépszámú közönségnek, mely vastapssal jutalmazta a produkciókat. A műsor végén a táncos lábúak a szabadkai Juhász zenekarral, valamint Varga Viola és ifj. Gazsó Tibor népitánc-oktatókkal táncházban vehettek részt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..