home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Rollerozáson
Liza LEŽAIĆ SCHWEITZER
2013.04.24.
LXVIII. évf. 17. szám

Néhány napja a tanító nénink, Ignác Hajnalka bejelentette, hogy görkorcsolyázni fogunk.

Néhány napja a tanító nénink, Ignác Hajnalka bejelentette, hogy görkorcsolyázni fogunk.
Nagyon vártam az indulást. A városi korcsolyapályára mentünk. Néhány gyereknek nem volt felszerelése, de szerencsére bérelni is lehetett görkorit. Az edző ismertette velünk a szabályokat. Én már régóta rollerozom, ezért tudtam segíteni a barátaimnak. A kezdők félve indultak el, de mindenki igyekezett megtanulni az alapokat. Az idő gyorsan pergett. Az edző belefújt a sípjába, és köré sereglettünk. Adott még egy kis időt, hogy néhányszor körbemenjünk a pályán. Amikor egy lábon próbáltam gurulni, elestem. A nadrágom kiszakadt, és a térdem is vérezni kezdett. Az edző ellátta a sebemet. Sántikálva mentem vissza az iskolába. Megfogadtam, hogy ezentúl figyelmesebben fogok görkorcsolyázni.
Este még sajgott a lábam, de örömmel gondoltam az elmúlt nap élményeire.
Liza LEŽAIĆ SCHWEITZER, Szabadka
Kizur István iskola, 4. d osztály

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..