home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Rendszeres maszkviselés és új taneszközök a muzslyai iskolában
Borbély Tivadar
2020.10.21.
LXXV. évf. 43. szám
Rendszeres maszkviselés és új taneszközök a muzslyai iskolában

A muzslyai Szervó Mihály Általános Iskolában az új tanév óta zökkenőmentesen folyik a tantermi és a tantermen kívüli, úgynevezett online oktatás. A tanulók, a tanítók, a tanárok és a tanintézmény munkatársai nemcsak a tanórákon, hanem a szünetekben is magukon tartják a maszkot, valamint rendszeresen szellőztetnek és fertőtlenítenek is.

Molnár Attilától, a muzslyai iskola igazgatójától megtudtuk, hogy a koronavírus-járvány ellenére sikerült újabb eszközökkel bővíteni a mindennapi oktatáshoz szükséges kellékeket.

— A Bethlen Gábor Alapnak, Magyarország Kormányának és a Magyar Nemzeti Tanácsnak (MNT) köszönhetően nemrégiben néhány új számítógéppel, nyomtatóval, tv-vel és vetítővászonnal bővült iskolánk mindkét épülete. Ezenkívül folyamatban van valamennyi külső és belső biztonsági kamera beszerelése az intézmény központi épületében — nyilatkozta lapunknak az iskolaigazgató.

Fényképezte: Borbély Tivadar

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..