home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Rendkívüli helyzetet hirdettek Szabadkán
2020.11.26.
LXXV. évf. 48. szám
Rendkívüli helyzetet hirdettek Szabadkán

A katasztrófakockázat csökkentéséről és a rendkívüli helyzetek kezeléséről a válságkezelő városi törzskar 2020.11.26-án kelt 217-II-8/2020 számú záróhatározata alapján Szabadka város polgármestere meghozza a következő döntést: rendkívüli helyzet kihirdetéséről Szabadka város teljes területére.

1. 2020.11.26. napjától a COVID-19 fertőző betegség okozta járványhelyzet romlása miatt rendkívüli helyzetet hirdetek ki Szabadka város teljes területére.

2. E döntés meghozatalával a válságkezelő városi törzskar által a COVID-19 fertőző betegség okozta járvány terjedésének megfékezése érdekében eddig meghozott parancsai és okiratai hatályban maradnak.

3. A rendkívüli helyzetet az óvintézkedések hatékonyabb végrehajtása, valamint a lakosság egészségének és életének védelme érdekében hirdetem ki.

4. A jelen döntés végrehajtásáról Szabadka Város Válságkezelő Törzskara gondoskodik katasztrófakockázat csökkentéséről és a rendkívüli helyzetek kezeléséről szóló törvény 43. és 44. szakasza (az SZK Hivatalos Közlönyének 87/2018 száma) rendelkezéseinek megfelelően.

5. A jelen döntést továbbítani kell az Észak-bácskai Körzeti Válságkezelő Törzskarhoz, a Köztársasági Válságkezelő Törzskar rendkívüli helyzeteket kezelő részlegének szabadkai osztályához, a közvállalatokhoz, intézményekhez és a védelmi és mentési intézkedéseket végrehajtó más alanyokhoz.

6. A jelen döntés a meghozatalának napjával lép hatályba és megjelenik Szabadka Város Hivatalos Lapjában.  

 POLGÁRMESTER

Stevan Bakić

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..