home 2024. május 10., Ármin napja
Online előfizetés
Rendkívüli helyzetet hirdettek Magyarkanizsán
2020.11.27.
LXXV. évf. 48. szám
Rendkívüli helyzetet hirdettek Magyarkanizsán

Magyarkanizsa község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskara által 2020. november 27-én meghozott záradék alapján, a magyarkanizsai polgármester meghozza a következő döntést:

 

  1. Magyarkanizsa község teljes területén rendkívüli helyzet kerül kihirdetésre.
  2. A rendkívüli helyzet a kedvezőtlen járványügyi helyzet és a COVID – 19 vírussal fertőzöttek jelentős száma és e szám folyamatos növekedése miatt kerül bevezetésre, valamint az operatív védelmi intézkedések végrehajtása miatt a vírus terjedésének megakadályozása céljából.
  3. Ezen döntés végrehajtásáról Magyarkanizsa község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskara gondoskodik a Katasztrófavédelmi és rendkívüli helyzetekről szóló törvény 43. és 44. szakaszával (az SZK Hivatalos Közlönye, 87/2018 sz.) összhangban.
  4. Ezt a döntést meg kell jelentetni Magyarkanizsa Község Hivatalos Lapjában.

Magyarkanizsa község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskarának parancsnoka

Fejsztámer Róbert

magyarkanizsai polgármester

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..