home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Régi karácsonyok emléke
Talpai Lóránt
2021.12.19.
LXXVI. évf. 50. szám
Régi karácsonyok emléke

Ünnepi pillanatok a kishegyesi iskola galériájában

Régi idők karácsonyait idéző kiállítást tekinthettek meg az érdeklődők a kishegyesi iskola galériájában. A rendezvényt a Kishegyesi Értéktár Egyesület szervezte. Dr. Szőke Anna, Mészáros Márta, Szabó Henrietta, Talpai Zsana, valamint Tumbász L. Kornélia tevékenységének köszönhetően a kiállítás életszerűen jelenítette meg az egykori boldog békeidők karácsonyi hangulatát. Bemutattak karácsonyfákat, különféle díszeket és ajándékokat az 1930-as évektől napjainkig. A gazdagon megterített ünnepi asztal, melynek egykor mágikus jellege volt, szintén központi eleme volt az eseménynek. A kiállítást az egykori fenyőfák mellett a meghitt karácsonyi családi együttléteket megjelenítő fotók tették ünnepélyesebbé, a Csőke András és Tóth András által játszott klasszikus zenedarabok pedig meghittebbé.

Fényképezte: Talpai Lóránt

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..