home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Régen és most
Hét Nap
2013.04.30.
LXVIII. évf. 18. szám
Régen és most

Vegyen Ön is részt a Hét Nap és a Subotica-trans legújabb közös nyereményjátékában! Ezt megteheti minden olvasónk, ha régi és új családi fotókat, portrékat küld be szerkesztőségünkbe.

Ezt megteheti minden olvasónk, ha régi és új családi fotókat, portrékat küld be szerkesztőségünkbe. A játékba tehát 2 fotóval – egy régen és egy napjainkban készülttel –  lehet részt venni, és a képeken ugyanannak  a személynek, családnak, élethelyzetnek kell szerepelnie.

A nyereményjáték szeptember 18-áig tart. A beérkezett képeket a játék végéig folyamatosan közöljük lapunk hasábjain, illetve Facebook-oldalunkon (www.facebook.com/HetNap), olvasóink pedig szavazhatnak az általuk legjobbnak, legötletesebbnek tartott fotókra. A legtöbb olvasói szavazatot kapott képek beküldői értékes jutalomban részesülnek.

A fotókat az office@hetnap.rs e-mail címre vagy lezárt borítékban a 24000 Szabadka, Lazar Nešić tér 1/VI., Pf. 75 (Subotica, Trg Lazara Nešića 1/VI., Pf. 75) címre küldjék be. Kérjük, mellékeljék elérhetőségeiket (telefonszámot, lakcímet), a borítékra pedig írják rá:
RÉGEN ÉS MOST

További információkért hívják a 024/555-856-os telefonszámot.



A FOTÓKAT MÁR KÜLDHETIK IS!


SUBOTICA-TRANS
TURISZTIKAI IRODA

Matko Vuković u. 9., 24000 Szabadka
024/555-466 • 
turizam.sutrans.rs

 

MÁSODIK DÍJ – Kétszemélyes budapesti kirándulás

Budapestet, Magyarország fővárosát, méltán nevezik „a Duna gyöngyé”-nek, Buda, Óbuda és Pest egyesítésével egyedülálló területi-politikai várost alkot. A nyári és a téli turisztikai idényben Kulturális és történelmi emlékei, terei, épületei, múzeumai, galériái, könyvtárai és éttermei az európai intézmények és értékek széles skálájának legnagyobb remekei. Az egynapos kirándulás során a látogatóknak lehetőségük lesz megérezni „a Duna gyöngyének“ vonzerejét.

Indulás: reggel 7 órakor a szabadkai buszállomásról (gyülekező a régi turistairodánál).

Érkezés: 11 órakor, majd városnézés: Hősök tere, Millenniumi emlékmű, Városliget, Vajdahunyad vára, a híres Andrássy út (a főváros legex-kluzívabb utcája, ezért a paloták sugárútjának is nevezik), Szent István-bazilika (Magyarország legnagyobb temploma, mely kupolájával együtt 98 méter magas). A Dunát átszelő 380 méter hosszú Lánchídon áthaladva a látogatók Buda várába érkeznek, ahol megtekinthetik a Korvin Mátyás-templomot, a Szentháromság-szobrot és a csodálatos Parlamentet, amely Közép-Európa legnagyobb neogótikus épülete. Ezután 16 óráig pihenőidő következik a Váci utcán, mely Budapest szíve és lelke, és a legnépszerűbb butikok helyszíne is egyben. A séta után látogatás a Campona bevásárlóközpontba és a Tropicariumba. A kirándulás körülbelül 19 órakor ér véget. A busz a késő esti órákban érkezik vissza Szabadkára.

 

 

 

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..