home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Rajz- és meseíró pályázat
2021.02.08.
LXXVI. évf. 4. szám
Rajz- és meseíró pályázat

A szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ 2021 tavaszán is megszervezi a nagysikerű Mesélő Népkör — Népmese fesztivált. Ennek keretében meghirdeti a rajz- és meseíró pályázatát óvodások és kisiskolások részére.

Melyik a kedvenc népmeséd? Rajzold le! Egy vagy több mese illusztrálásával is nevezhetsz. Bármilyen technikával dolgozhatsz: rajzolhatsz, festhetsz, készíthetsz kollázst, montázst…

Írj mesét! A meséd témája szabadon választott, bármiről írhatsz, használd a népmesei motívumokat, a meséd ne legyen hosszabb 2 oldalnál.

A pályázók köre Nevezhetnek óvodások, alsósok (első osztálytól negyedikig) és felső tagozatosok (ötödik osztály).

Beküldés módja A beküldött mű hátoldalára, illetve a mese végére írd a nevedet, az életkorodat, a címedet, az óvodád vagy iskolád nevét és címét, nevezd meg csoportodat vagy osztályodat, és küldd el a felkészítő tanárod telefonszámát és e-mail-címét is.

A rajzodat, illetve a kézzel írt vagy Microsoft Word (.doc) formátumban rögzített mesédet személyesen vagy postai úton a Népkör Magyar Művelődési Központban (Kossuth Lajos tér 4., Szabadka) adhatod le. Írásodat e-mailben az info@nepkor.rs címre is elküldheted.

A pályázat beküldésével egyidejűleg hozzájárulsz ahhoz, hogy pályaművedet ellenszolgáltatás nélkül publikáljuk. A pályázat lezárása után a beküldött anyagokat a szervezőknek nem áll módjukban visszajuttatni, azok a Népkör Magyar Művelődési Központ tulajdonába kerülnek.

Beküldési határidő: 2021. április 16-a, péntek.

Díjazás

Az ünnepélyes eredményhirdetés és a díjkiosztás színhelye a Népkör lesz, ahol a szerzők felolvashatják a díjazott munkákat, a beérkezett alkotásokból pedig kiállítás nyílik. A díjazottakat e-mailben értesítjük a pontos dátumról.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..