home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Rajz- és esszépályázatot hírdet a Kolibri a Családokért Egyesület
2021.03.05.
LXXVI. évf. 9. szám
Rajz- és esszépályázatot hírdet a Kolibri a Családokért Egyesület

Őfelsége Katarina hercegnő alapítványa és Aleksandar Karađorđević trónörökös védnökségével hírdet rajz- és esszépályázatot a Kolibri a Családokért Egyesület

A pályázat címe: Hogyan élnek a királynők és királyok, hercegnők és hercegek a 21. században?

A pályázat célja a gyerekek kreatív önmegvalósítása és sikerélményeik erősítése.

  • Pályázati kategóriák rajzok esetében: – óvodás, 6 éves kortól, 1–2. osztályos, 3–4. osztályos, 5–6. osztályos, 7–8. osztályos, míg a fogalmazások esetében, 3–4. osztályos, 5–6. osztályos, 7–8. osztályos diákok.
  • A helyezettek értékes ajándékcsomagban részesülnek. Minden kategória első helyezettje utazást nyer Belgrádba, a Dedinje városrészben található Fehér palotába és megtekintheti a királyi udvart.
  • Pályázati feltételek: bármilyen technikával készült alkotással be lehet nevezni.
  • A rajzok mérete A4-es.
  • A pályamunka hátoldalán kérik feltüntetni: a pályázó nevét, életkorát, a benevezési kategóriát, a szülő vagy felkészítő tanár nevét, telefonszámát, lakcímét, e-mail-címét.
  • A beküldéssel a szülő vagy a törvényes képviselő beleegyezését adja a pályázaton való részvételhez és az interneten való megjelenítéséhez, esetleg kiállításon való részvételhez.
  • Beküldési határidő: 2021. április 3.
  • Zsűritagok – rajzokhoz: Kalmár Zsuzsa - színművész, Kanyó Ervin - rajztanár, grafikus művész, Kovács Attila - profi fotós
  • Zsűritagok – esszékhez: Vörös Imelda – a Szabakai Gyermekszínház színésznője, Molnár Lajkó Anett – újságíró és Kalmár Zsuzsa - színművész

A pályázatokat a következő címre várják: Kolibri a Családokért Egyesület, Prvomajska 27., 24414 Hajdukovo. Tel: 064 175 47 94

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..