home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Ragyogó részecskék
T. R.
2013.05.29.
LXVIII. évf. 22. szám

2012. március 28-án az indiai Goa kutatóközpontban a kiemelkedően magas spirituális szinttel rendelkező dr. Jayant Athavale először mutatta meg a testén spontánul megjelenő, aranyló részecskéket. Mivel azok a bőréhez kötődtek, nem lehetett eltávolítani őket.

2012. július 5-én este, amikor dr. Athavale megdörzsölte a kezét, 15-20 isteni részecske esett le jegyzetfüzetére, s aztán össze lehetett gyűjteni őket. Kalyani Gangan, aki akkor épp jelen volt, így emlékszik minderre: „Az egyik, amelyikre ránéztem, úgy ragyogott, mint a csillag. Miközben szemléltem, észrevettem, hogy energiasugarakat bocsát ki magából, és nagyon boldognak éreztem magam.”

Hamarosan különféle színű részecskék jelentek meg a Kutatóközpont egész területén. De nemcsak a központban, hanem szerte a világban. A jelenség mindenütt terjedni kezdett. Lassan mindenütt előbukkantak az isteni részecskék: ágylepedőn, a frissen adományozott pénzérméken, személyes holmikon, törülközőn vagy éppen a ház falán, sőt élelmiszeren is. Istenkeresők is találtak ilyen részecskéket a bőrükön, s ez nagy lelkesedéssel töltötte el őket.

A bolíviai Mauricio Fernandez így emlékezik: „Amikor a jobb kezemre néztem, jó néhány isteni részecskét vettem észre rajta. Abban a pillanatban az üdvösség érzése töltött el, tiszta boldogság, mert tudtam, hogy spirituális beavatásban részesültem. A Teremtő érintését éreztem a kezemen.”

Az isteni részecskék fénylők, többnyire aprók, átlagosan fél milliméter vagy annál is kisebb átmérőjűek, és különféle színekben pompáznak — arany, ezüst, rózsaszín, kék, indigószínekben. Szabad szemmel láthatóak és pozitív spirituális élményt nyújtanak. A kutatás során kiderítették, hogy mindegyik színnek külön jelentősége és üzenete van. A laboratóriumi vizsgálat szintén kimutatta a részecskék egyediségét: hiányoznak belőlük a fémek, hatszögűek, de nem kristály alakzatúak. Vegyi összetételük sem emlékeztet semmilyen eddig felfedezett elemhez.

„Az isteni részecskék kémiai kutatása igazolta, hogy a modern tudomány számára szokatlanul nehéz bármit is megállapítani, hiszen csak kevés tudással rendelkezik ezzel kapcsolatban” — mondja Ana Prodanović, az SSRF (Spiritual Science Research Foundation) hazai képviselője, majd hozzáteszi: „Hisszük, hogy ez azért van, mert a részecskék természetfeletti eredetűek.”

A kutatás során az SSRF megértette az isteni részecskék megjelenésének okát, mely történelmi jelentőségű az emberiség számára. Az SSRF állítása szerint bárhol a világon feltűnhetnek még ilyen részecskék, ahol spirituális gyakorlattal foglalkoznak, áhítattal és imával odaadóan végeznek szolgálatot.

Az SSRF csapata web-konferenciára hívta a kutatókat 2013. május 14-én, hogy bemutassa az eddigi kutatás eredményeit. A teljes anyag (egyelőre angolul) ezen a honlapon található meg: www.ssrf.org/divine-particles
Az isteni részecskékről hamarosan könyvek jelennek meg, várhatóan még az idén júniusban, angol nyelven. Ezek megrendelhetőek lesznek a Spiritualitás Tudományos Kutatásáért Alapítvány honlapján: www.ssrf.og

Az isteni részecskék megjelenése felkeltette az emberek kíváncsiságát a SSRF iránt minden földrészen. Eddig több mint 7000 látogató olvasta a honlapjukat. A látogatóknak a fele visszajár, és újra tanulmányozza ezeket a cikkeket (vagy más spirituális jellegű írásaikat). Több jóakaró kifejezte óhaját, hogy szeretne részt venni a kutatásban vagy támogatni azt, illetve terjeszteni a hírt az isteni részecskék létezéséről. Időközben a honlapolvasók közül is egyre többen találnak isteni részecskéket a saját testükön vagy személyes holmijukon.

A SSRF szinte napi rendszerességgel ad hírt ezekről az eseményekről. Hogy kielégíthessék a látogatók egyre nagyobb kíváncsiságát, a SSRF nyilvánossá tett egy külön blogot ezzel a témával kapcsolatban, amely tartalmazza mind a tudományos, mind pedig a spirituális kutatások eredményeit, a begyűjtött tapasztalatokat, fotókat, illetve a szubtilis világból nyert tudás alapján készült rajzokat, képeket és videókat.

A Spiritual Science Research Foundation (http://www.ssrf.org) bejegyzett szervezet Ausztráliában, az USA-ban és Európában is. Spirituális kutatásainak eredményeit az ott dolgozók fejlett hatodik érzékének köszönhetik, amellyel behatolnak a spirituális dimenziókba, amelyekhez a modern tudomány nem fér hozzá hagyományos eszközeivel.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..