home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
RIDIKÜL 300!
MTVA
2015.01.13.
LXX. évf. 1. szám
RIDIKÜL 300!

300. adásához érkezik január 13-án, kedden a magyar közszolgálati televízió napi talkshow-ja, a Ridikül. Jakupcsek Gabriella, a műsor háziasszonya az elmúlt másfél évben több száz vendéggel, köztük ismert színészekkel, zenészekkel, előadóművészekkel, neves szakértőkkel beszélgetett. A kellemes hangulat, az értékes beszélgetések és a Ridikül fontos társadalmi kérdéseket boncolgató jellege miatt több művész rendszeres vendége lett a műsornak.

Az M1-en futó talkshow-ban kiváló csapat dolgozik, közel száz ember munkáját dicséri a férfiak között is egyre népszerűbb műsor. Csupán a díszlet, a főcím, valamint a zene kitalálásában közel húsz fő munkálkodott, de a szerkesztői gárda is hatalmas munkát végez.

A Ridikül formabontó műfaja attól érdekes, hogy ismert emberek beszélnek hétköznapi történeteikről, ugyanakkor a téma szakértői is megszólalnak. Az elmúlt 300 adásban több társadalmi problémát érintő témáról esett szó, vendégek és szakértők egyaránt meséltek örömökről, küzdelmekről. Megannyi személyes élmény, probléma hangzott el, közösen keresve az alternatív megoldásokat. A Ridikül 300 adásában több mint 1200 vendéget láthattunk, olyanokat, akiknek van véleményük a különböző témákban és hangot is adnak annak.

Jakupcsek Gabriella műsorvezető azt mondta: a műsor indulásakor bíztak benne, de nem gondolták, hogy ilyen pozitív fogadtatásban lesz részük. „A Ridikül ma már ügy lett. Elindítottunk egy olyan beszélgetési formát, amely hiánypótló, és amire van igény, látjuk ezt a több ezer nézői levélből is. Azt tapasztaljuk, hogy a közélet ismert szereplői, művészek, sportolók, televíziós személyiségek szívesen jönnek a műsorba, ahogy a téma jeles hozzáértői is.”

A Ridikül szintén egyedi a tekintetben, hogy rengeteg a pozitív visszajelzés a nézők részéről, akik gyakran témajavaslatokkal és hozzászólásokkal segítik a szerkesztők munkáját, így elindult egy olyan párbeszéd a műsorkészítők és a nézők között, amely szintén példaértékű.

Az elmúlt három évadban többek között olyan közismert emberek tették tiszteletüket a műsorban, mint Törőcsik Mari, Jókai Anna, Gór-Nagy Mária, Moór Marianna és Rost Andrea, míg a férfiak közül elfogadta a meghívást mások mellett Ernyei Béla, Feldmár András, Bodrogi Gyula és Müller Péter is.

A 300. adásban arról beszélget Jakupcsek Gabriella vendégeivel, hogy az életmódváltás valóban csak elhatározás kérdése lenne? Ötleteket ad ehhez Völgyi Zsuzsi, Csomor Csilla és Bakos Zsuzsi. A meglepetés vendég olyan férfi lesz, aki külső motiváló tényezőknek köszönheti azt, hogy most jól érzi magát a bőrében.

Ridikül továbbra is minden hétköznap 17:50-kor az M1-en!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..