home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Quartett újratöltve
VARJÚ Sára
2012.12.05.
LXVII. évf. 49. szám
Quartett újratöltve

December 6-án üdvözli a Pannon Televízió nézőit a Quartett kultúrbulvár műsor második évadja. A Quartett műsorát heti egy alkalommal, a megszokottól eltérően, csütörtökönként tekinthetik meg a nézők este fél kilenctől fél tízig. Az élő adás ismétlését pedig hétvégén nézhetik meg azok, akiknek csütörtökön nem sikerült a tévé elé kuporodnia.

A műsort vezető négy nőt, Nemes Nagy Anitát, Fridrik Gertrúdot, Körmöci Petronellát és Husnyák Andreát épp fotózás közben sikerült elcsípnem egy rövid beszélgetés erejéig, hogy elmeséljék, mi történt velük a nyáron, milyen lendülettel vetik bele magukat a műsor új évadjába.
Hogy mi történt velünk? Hát babáztunk! — vágták rá egyszerre. — Mindnyájunkkal azt történt, hogy Anita szült, egy kicsit hosszabbra húzódott a nyári szünetünk, mindannyian nyaralni voltunk, ki külföldön, ki belföldön tett egy nagyobb kirándulást — mondta Gertrúd.
A vakáció után megkezdődött a műsorra való lázas felkészülés.
A műsor témái továbbra is érintik majd mind a nyugdíjasok, mind a középiskolások érdeklődési körét, hiszen a nézőközönégünk nagyon széles spektrumú, jóformán minden korosztálytól kaptunk visszajelzéseket — mondta Husnyák Andrea. — Már felismernek bennünket az utcán. Engem a piacon szoktak leállítani, mindig eggyel több almát kapok, ha vásárolok, Petronellát pedig egy csantavéri lakodalomban ismerték fel.
A műsor vendégeinek köre ez alkalommal még vegyesebb lesz, bővülnek a témakörök, s a nézők is leírhatják ötleteiket a Quartett Facebook csoportjában.
Barátainktól is szoktunk ötleteket kapni, a nézők is ajánlhatnak nekünk vendéget. Eddig jóformán csak kulturális témákkal foglalkoztunk, ezentúl inkább a szórakoztató jellegét domborítjuk ki a műsornak. A kultúra szón ezúttal nemcsak a művészetet értjük, hanem az étkezési kultúrára, a viselkedéskultúrára vagy akár az egészségügyi kultúrára is gondolhatunk. Témáink határa a csillagos ég — magyarázta Husnyák Andrea.
A Quartett provokatív karaktere nem változik. Mint megszokhattuk, olyan kérdéseket hallhatunk, amelyeket más műsorban nem tesznek fel vagy nem mernek feltenni.
Ugyanazt folytatjuk, amit eddig is, olyasmit kérdezünk, amitől kényelmetlenül érezheti magát a vendég, de nem annyira, hogy felkeljen, és elmenjen, természetesen a jó ízlés határán belül fogunk maradni — folytatta Andrea.
Lehet, hogy eddig a vendégeink egy kis félsszel ültek be közénk a stúdióba — indítja a gondolatot Anita —, de a végén mindenki jó érzéssel távozott — fejezi be Petronella.
A lányok elárulták, hogy a beszélgetések sokkal pörgőbbek lesznek, s a műsorblokkokat elválasztó bejátszások szorosan kötődni fognak a diskurzusok témáihoz.
Eddig sokszor a műsortól eltérő zeneszámok választották el a műsorszakaszokat, ezúttal azok is kötődnek majd a témáinkhoz, illetve igyekszünk minél több vajdasági zenekart meghívni, hogy élő zenével szórakoztassák a nézőközönséget. A Quartett két száguldó riportere, a Kopó Duó tagjai változóan egy vagy két bejátszást készítenek majd el.
Az évad első műsorában Miklós napja alkalmából gyermekek vendégeskednek a stúdióban, akiket természetesen a Mikulás vár, aki ajándékokat oszt. A lányok ravasz mosollyal az arcukon búcsúzóul elárulták: a férfiaknak továbbra is rettegniük kell, hiszen az idén is kiválasztják Vajdaság legjóképűbb férfijét. 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..