home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Puškar bronzérmes
Tóth Tibor
2021.08.18.
LXXVI. évf. 33. szám
Puškar bronzérmes

Maksim Puškar, a Spartacus atlétája bronzéret nyert 3000 méteren Kraljevóban, a fiatalabb juniorok Balkán-bajnokságán. Puškar a nagyon erős mezőnyben 8:35,16-os idővel szerezte meg a 3. helyet, mellyel egyéni csúcsát és Szabadka juniorrekordját is megjavította. A szabadkai versenyzőnek joga volt 1500 méteren is indulni, a Balkán-bajnokságot azonban egy napon tartották, így edzőjével, Zvezdan Kalmarral úgy döntöttek, hogy csak a hosszabb távon áll rajthoz.

— Köszönetet mondanék Szabadka városának, mely hozzájárult ahhoz, hogy Maksim a Kopaonikon készülhessen erre a megmérettetésre. Versenyzőmet nem sok választja el a világbajnokságon való induláshoz szükséges kiküldetési időtől. Bízom benne, hogy a város továbbra is mellettünk áll mind az edzőtáborokra való kijutás, mind az egyéb eszközök előteremtése terén, melyek a kimagasló eredmények eléréséhez szükségesek — mondta Zvezdan Kalmar, Puškar edzője.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..